ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи вгамувались? Зберігається тенденція до зменшення кількості обстрілів (мапа)

|

У зоні АТО зберігається тенденція до зниження терористами кількості обстрілів позицій українських військ та населених пунктів. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами А.Лисенка, водночас повністю провокації так і не припинилися. Загалом за минулу добу з боку терористів зафіксовано 11 порушень режиму тиші. Бойовики застосовували стрілецьку зброю, міномети та артилерію. Українські військові суворо дотримуються наказів, за минулу добу вони відкривали вогонь тільки під час прямих нападів бойовиків.

Зокрема, сьогодні вночі між 00:20 і 02:10 бойовики здійснили провокаційні маневри та обстріли зі стрілецької зброї блокпосту в районі перехрестя доріг в напрямку Фащівка–Дебальцеве, на якому прикордонники спільно з підрозділами ЗСУ організували службу контрольного посту. Коли виникла безпосередня загроза життю наших людей, українські військові відкрили вогонь у відповідь, змусивши бойовиків відступити. Постраждалих серед особового складу немає.

 Інфографіка інформаційно-аналітичного центру РНБОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *