ОСТАННІ НОВИНИ

В українських містах небезпечно. Міліція не звертає жодної уваги на людей зі зброєю в руках

|

У Харкові волонтерка Катерина Бережна заради експерименту каталася містом з гранатометом в руках. Після кількагодинної прогулянки зі зброєю, вона зробила висновок про реальну загрозу для всіх українців – жоден міліціонер не поцікавився у жінки, що це за зброя. Про це Катерина Бережна написала на своїй сторінці в facebook, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Як розповідає сама волонтерка, вона провела експеримент – проїхалася через усе місто на громадському транспорті з трубою від ручного протитанкового гранатомета. Вона відкрито тримала зброю  в руках, жодним чином не приховуючи її.

Шлях волонтера почався від будівлі, де знаходиться виконавча служба Ленінського району Харкова. За її словами, співробітники служби, побачивши гранатомет в руках, «хіхікали і просили сфотографуватися».

Потім Бережна спустилася в метро. Там двоє хлопців, побачивши гранатомет, побоялися їхати в одному поїзді з волонтером.

Харків`янка проїхала у метро до станції Радянської, де чергувала міліція. Волонтер пройшла повз трьох міліціонерів, однак не дочекалась жодної реакції від правоохоронців.

 

«За 2 години блукання по місту мене бачило мінімум 3-4 сотні людей, але жоден з них не викликав міліцію. Харків`яни, ви зовсім з глузду з`їхали? Як можна на таке не реагувати? А менти, у яких я крутилася перед носом? Про яку готовність міста до оборони можна говорити, якщо людина може спокійно розгулювати по місту з гранатометом і ніхто не зверне на це увагу!», – емоційно підсумувала свій експеримент Катерина Бережна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *