ОСТАННІ НОВИНИ

Два львівські готелі отримали національну відзнаку Hospitality Awards

|

Цього року два львівські готелі опинилися серед переможців Національної Премії Hospitality Awards. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Переможцями стали Kavalier Boutique Hotel (переможець у номінації «Найкращий бутік – готель – 2014») та Villa Stanislavskyi Hotel – найкращий Міні-готель України – 2014.

Зазначимо, що «Villa Stanislavskyi» – єдиний у Львові готель, обладнаний сонячними батареями, генераторами та системою очистки води, що дозволяє економити на енергоносіях.

Нагадаємо, Національна Премія Hospitality Awards – єдина в Україні професійна премія, котрою щорічно нагороджують найдостойніших професіоналів готельної галузі. Премія вже кілька років поспіль відзначає кращих у сфері готельного бізнесу

України. Аудиторську перевірку результатів Премії проводила міжнародна компанія Deloitte. Оцінки членів Журі відправляли безпосередньо аудитору для обробки результатів.

У загальну оцінку готелю також були інтегровані рейтинги в міжнародній системі он-лайн бронювання Booking.com, які склали 50% від загального результату.

До числа журі входили експерти міжнародного та локального ринку готельної індустрії, архітектори світового рівня, а також керівники великих українських компаній.

Організатор премії Ukrainian Hospitality Awards – клуб готельєрів та рестораторів HOTELIERO.

Фото: Вконтакті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *