ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала інформатора терористів, який коригував обстріли українських позицій

|

Служба безпеки України не втомлюється виявляти та затримувати поплічників терористів. Так, у місті Попасна Луганської області СБУ затримала інформатора терористів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі відомства.

37-річний місцевий житель за власною ініціативою встановив контакт з бойовиками та погодився за окрему платню інформувати їх про розташування та стан укріплень українських блокпостів, дислокацію підрозділів та чисельність ЗС України, переміщення військової техніки.

Приїжджаючи до «штабу» терористів, він не лише в деталях передавав їм зібрану інформацію, а й власноруч робив відповідні відмітки на топографічних картах. Отримавши ці розвіддані, бойовики атакували позиції добровольчих батальйонів та Збройних Сил України.

Затриманий зізнався слідчим, що коригував обстріли українських позицій в районі Попасної з важкої артилерії та БМ-21 «Град».

Слідчим підрозділом СБУ затриманим оголошено про підозру за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України. На період слідства суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *