ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські судді дали російському шпигуну 10 років

|

У Львові 10 грудня Шевченківський районний суд визнав винним російського громадянина у шпигунстві і засудив до 10 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі СБУ,.

Як розповіли у прес-центрі, 30 липня цього року у Львові співробітники СБУ затримали громадянина Росії, який за завданням російської військової розвідки намагався створити агентурну мережу з числа колишніх та чинних військовослужбовців. Незаконно отриману таємну інформацію зловмисник повинен був передавати своїм кураторам, які координували антиукраїнську діяльність з тимчасово окупованої території АР Крим. 

Також слідством встановлено, що російський шпигун прибув до України ще два роки тому й оселився у Львові під прикриттям підприємництва. У березні іноземець активізував свою шпигунську діяльність – підшукував осіб, які могли б надати йому за грошову винагороду відомості Збройних Сил України та правоохоронців, задіяних у антитерористичній операції на сході.

Співробітники СБУ затримали зловмисника на “гарячому”, коли він намагався отримати дані про відрядження військових в район АТО.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *