На Львівщині внаслідок ДТП травмувалося двоє людей

|

У Пустомитівському районі зіткнулися одразу три автівки. У результаті ДТП постраждали двоє людей. Подія відбулася вчора, 10 грудня, близько 08.30 години на автодорозі «Львів-Пустомити-Меденичі». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області

Водій «Opel Kadet», 29-річний мешканець Пустомитівського району прямував у напрямку Львова. За попередніми даними, він не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу та не розминувся з автомобілем «Renault», яким керував 32-річний львів’янин. Після цього відбулося ще одне зіткнення – іномарки «Renault» та легковика «Opel Vectra», водій якого прямував позаду.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій автомобіля «Opel Kadet». Чоловіка було госпіталізовано до травматологічного відділення лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану.

Окрім цього, постраждав керманич автівки «Opel Vectra», 59-річний мешканець Пустомитівського району. У нього також діагностували травми голови. Чоловіка шпиталізували до районної лікарні.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *