ОСТАННІ НОВИНИ

20 мільйонів на перинатальний центр надійдуть вже цього тижня

|

20 мільйонів гривень, які Кабмін розпорядився виділити на ремонт Львівського обласного перинатального центру, мають надійти з дня на день. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми вийшли на фінішну пряму в процесі отримання коштів. Відомо, що є постанова Кабміну про виділення 20 млн грн на реконструкцію перинатального центру, який погодив бюджетний комітет Верховної Ради. Робота триває на рівні казначейства та обласної державної адміністрації. Зараз готують розпорядження голови ОДА про присвоєння відповідних бюджетних кодів для того, щоб отримати ці кошти. Особисто я сподіваюся, що вони надійдуть з дня на день», – зазначив Б.Чечотка.

Чиновник також повідомив, що зараз проводять повторну експертизу проекту реконструкції, яка закінчиться цього тижня. «Є надія, що кошти буде використано, бо планують проведення робіт, які не залежать від температурного режиму. Йдеться про встановлення вікон, водовідведення, водопостачання, енергозабезпечення, тощо. Сума, яка для нас передбачена, буде освоєна», – сказав він.

Дах будівлі, за його словами, почнуть відновлювати вже тоді, коли надійдуть кошти. «Дах ми будемо відновлювати, коли надійдуть кошти. Зараз генеральний підрядник накрив корпуси, залишився лише перехід. Однак це зробили в борг. Нам зараз потрібні суми, щоби закрити ці боргові зобов’язання перед ними», – додав Б.Чечотка.
Нагадаємо, загальний кошторис проекту щодо реконструкції перинатального центру становить понад 100 млн грн.

Фото: www.panoramio.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *