ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Кряківка міна впала на приватне подвір’я, загинуло двоє людей

|

Учора козаки так званого «Всевеликого войська донського» обстріляли з мінометів село Кряківка Новоайдарського району. Одна з мін впала на приватне подвір’я. Двоє місцевих мешканців від отриманих осколкових поранень загинули на місці.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО України Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Від початку тижня на контрольованій Україною території Луганської області від дій терористів загинули вже шестеро мирних мешканців.

За даними штабу, терористи завдали значних руйнувань інфраструктурі в Станиці Луганській: немає ні світла, ні газу, ні центрального водопостачання, у Чорнухиному знову перебито трансформатор – селище знеструмлене.

Між селом Світличне та селом Кримське Новоайдарського району Луганської області внаслідок бойових дій терористів пошкоджено газопровід середнього тиску, через що без газопостачання залишився 1241 абонент. Тривають ремонтні роботи.

Як повідомили в штабі АТО, через постійні обстріли терористами населених пунктів з кожним днем збільшується кількість осіб, які виїжджають з Донбасу. Так, згідно з оперативною інформацією, до інших регіонів за останню добу з Донецької та Луганської областей переселено 4 тисячі 174 особи. Усього з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції переселено 526 тисяч осіб, у тому числі з Донецької та Луганської областей виїхали 506 тисяч людей, з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь – майже 20 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *