ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ порушила справу проти Кадирова через погрози українським депутатам

|

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом терористичних погроз на адресу народних депутатів України від громадянина Російської Федерації Рамзана Кадирова, а також посилала заходи безпеки щодо членів українського парламенту на адресу яких прозвучали погрози. Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, передає кореспондент Львівського порталу.

Голова СБУ Валентин Наливайченко наголосив, що терористичні погрози, від кого б вони не лунали, є злочином міжнародного характеру і зіткнуться з рішучою відсіччю.

Він підкреслив, що погрози викрадення та вбивств є риторикою міжнародних терористів і мають одержати також належну оцінку міжнародного співтовариства.

Нагадаємо, 5 грудня глава Чечні Рамзан Кадиров доручив правоохоронним органам і спецпідрозділам республіки негайно порушити кримінальну справу проти депутатів України Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука. За словами Кадирова, зазначені політики “публічно підтримали терористів, причетних до загибелі в Грозному 14 співробітників поліції”.

Фото: kvedomosti.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *