ОСТАННІ НОВИНИ

До відповідальності притягнуто ще одного фана, який палив фаєри на матчі Україна – Македонія

|

За інформацією заступника начальника Львівського міського управління міліції Володимира Гевка, правоохоронці затримали ще одного вболівальника, який палив фаєри на стадіоні «Арена Львів» під час матчу Україна – Македонія. Відповідно до рішення суду, порушник має сплатити штраф  розмірі 600 грн.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Порушник – мешканець села Новий Яричів. Те, що він палив фаєри під час футбольного матчу, зафіксували камери відеоспостереження, його особу ми встановили. Не могли затримати його раніше, оскільки він відразу ж виїхав за кордон. По поверненні, ми затримали його у понеділок вечері у нього вдома, доставили до райвідділку, склали протокол. У вівторок відбувся суд, який призначив сплатити штраф. Вболівальник визнав свою провину», – розповів Володимир Гевко.

Як зауважив Володимир Гевко, міліція продовжує роботу по встановленню та притягненню до відповідальності осіб, які вчиняли протиправні дії під час футбольного матчу  між збірними командами України та Македонії.

Нагадаємо, за протиправні дії на «Арені Львів» під час цього матчу до відповідальності було притягнено двох осіб.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *