ОСТАННІ НОВИНИ

Почуття провини за розгін Майдану не дає спокою Руслані

|

Співачка Руслана зізналася, що досі відчуває провину за те, що злегковажила попередженнями про можливий розгін Євромайдану у Києві в ніч з 29 на 30 листопада. Про це вона заявила під час сьогоднішньої зустрічі зі студентами Українського католицького університету у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

«Відчуваю провину, що тоді серйозно не поставилася до цих попереджень. Сприймала це, як якісь маневри, спроби залякати. Бо багато хто приходив і казав, що буде розгін. Це моя легковажність», – сказала вона.

Співачка також розповіла, що перші смс-повідомлення про те, що людей б’ють на Майдані почали їй надходити о четвертій ранку. Одне з них вона не може забути досі: «Дякуємо за танці і за кийки».  

«Ця ніч навчила мене майже всьому», – резюмувала Руслана.

Співачка запросила львівських студентів, які були одними з найактивніших на Євромайдані, відвідати столицю на цих вихідних. Там знову збиратимуться люди, які починали Євромайдан рік тому. «Хочу, щоб ви підтримали цю ініціативу. Хочу повернутися до того світлого Майдану. Бо нічого, крім позитиву, він не ніс. Його не можна було розганяти», – додала вона.

 

Фото: Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *