ОСТАННІ НОВИНИ

93 сім’ї на Львівщині, родичі яких загинули в АТО, отримали понад 12 мільйонів адресної допомоги

|

Військові дії  на сході України виокремили ще одну соціально вразливу категорію громадян – учасників АТО та членів сімей загиблих. Про це повідомив т.в.о. голови Львівської обласної держадміністрації Юрій Турянський сьогодні під час звітування за 100 днів своєї роботи, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Ю.Турянського, можливості області дозволили додатково виплатити 93 сім’ям, родичі яких загинули під час виконання завдань в умовах здійснення антитерористичної операції або від рук агресорів, адресну допомогу в сумі 12 мільйонів 100 тисяч гривень.

Тимчасовий керівник Львівщини також повідомив, що в області розроблено інноваційний механізм з надання реабілітаційних послуг поранених учасникам АТО, суть якого полягає в комплексному відновленні втрачених або пошкоджених функцій та соціально-психологічну адаптацію. На сьогодні, за його словами, такі послуги надаються 15 учасникам АТО, з них шестеро громадян забезпечено протезно-ортопедичними виробами, виготовленими за новітніми технологіями всесвітньо відомої німецької фірми.

Окрім того, за сприяння волонтерів, закордон зараз лікується 10 осіб, готується туди поїхати на лікування ще четверо поранених.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *