Ротацію 3-го батальйону тероборони проведуть до 3 грудня – Турянский

|

Ротація третього батальйону територіальної оборони відбудеться до третього грудня 2014 року. Про це повідомив т.в.о. голови Львівської обласної держадміністрації Юрій Турянський сьогодні під час звітування за 100 днів своєї роботи, передає кореспондент Львівського порталу.

Ю.Турянський також розповів, що протягом трьох черг мобілізації на Львівщині військові комісаріати мобілізували понад сім тисяч людей. «Відповідно до указів президента, проведено три черги мобілізації. Всього військовими комісаріатами області мобілізували більше 7 тисяч осіб з Львівщини та 350 одиниць техніки», – сказав він.

Загальна сума залучених бюджетних коштів для матеріально-технічної допомоги військовим підрозділам, які задіяні в АТО, на сьогодні становить 12 млн 407 тис грн. «Ці кошти освоїв 3-й батальйон територіальної  оборони, 80-та окрема аеромобільна бригада, 24-та механізована бригада, військові частини, батальйон «Львів», підрозділи Західного регіонального управління ДПСУ та інші задіяні в АТО підрозділи», – повідомив тимчасовий керівник Львівщини.

Він також зазначив, що через рахунок діючого у Львівській області «Червоного хреста» 3-му батальйону територіальної оборони перерахували 250 тис грн. «За рахунок позабюджетних коштів спільного із ЛОДА профінансовано близько 3 млн 100 тис грн. на потреби АТО», – повідомив Ю.Турянський.

Фото: МОУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *