ОСТАННІ НОВИНИ

Економічний бойкотний рух закликає не пускати до Львова Оксану Марченко

|

Активісти Економічного бойкотного руху закликають владу Львова відмінити заходи за участю одіозної ведучої, дружини Віктора Медведчука – Оксани Марченко. Про це йдеться у відповідній заяві «бойкотунів», інформує кореспондент Львівського порталу.

Подаємо текст заяви повністю:

«У час коли українці і, зокрема, львів`яни згадують початок нашої Революції, поминають загиблих за її ідеали і щодня хоронять своїх дітей, братів і коханих, культурні і економічні колаборанти вперто і нахабно роблять вигляд, що нічого не сталося.

Гідра контрреволюції піднімає голову з мовчазної згоди владної верхівки, з якою режим Януковича був пов’язаний бізнесом і родинними узами. У багатостраждальному Львові ситуація не краща, аніж в решті України.

Половина міста воює і допомагає фронту, інша – п’є російську псевдокаву «Жокей» на «Святі кави» і слухає російську попсу, ремигаючи Снікерсом made in russia.

Ощасливити останніх, вочевидь, збирається кума Путіна і дружина Медведчука – Оксана Марченко. Ведуча «Х-фактору» та «Україна має талант» збирається привезти свою дупу до нашого міста для пошуку цих самих «талантів». 29 -30 листопада родичка Х…ла символічно буде проводити кастинг на вулиці, яка носить ім’я визначного культурного діяча Анатолія Вахнянина.

Економічний бойкотний рух заявляє про недопустимість візиту нешановної подруги одного з вбивць Василя Стуса. Ми закликаємо місцеву владу, від гріха подалі, відмінити заходи за участю одіозної Марченко. Просимо всі небайдужі громадські організації підтримати наш протест і приєднатись до акцій прямої дії.

Колись «освободітєль» сержант Марченко на танку вїхав до Львова. Танк довго стояв на Личаківській. Застерігаємо організаторів марченко-шоу, ваші лендровери не стоятимуть у Львові, вони негайно відправляться на потреби української армії.

Окремо звертаємось до бійців добровольчих батальйонів, які перебувають по справах чи на лікуванні у Львові. Зупинимо блюзнірство разом.
Слава Україні! Смерть ворогам!».

Фото: telegraf.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *