ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу донецького аеропорту на фугасі підірвались троє військових

|

Сьогодні при спробі зачистки території поблизу аеропорту у Донецьку підірвались на фугасі троє військовослужбовців. Один з них загинув. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-центр АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

Як поінформували в прес-центрі, терористи намагаються локалізувати підступи до донецького аеропорту, встановлюючи фугасні пастки. Українські бійці у свою чергу зачищають територію від вибухонебезпечних предметів. «На жаль, сьогодні при спробі зачистки території поблизу аеропорту у Донецьку підірвались на фугасі троє військовослужбовців. Один з них загинув», – зазначили у відомстві.

Загалом втрати сил АТО за день склали 8 осіб: один загиблий та восьмеро отримали поранення різного ступеня важкості. Поранених госпіталізовано.
Противник не полишає спроб спровокувати українські війська на відкриття масованого вогню. Сьогодні бойові розрахунки нарізної та реактивної артилерії нанесла 24 вогневих удари по розвіданих позиціях ворога. Усі вогневі завдання виконувались виключно у випадках, коли це не наражало на небезпеку мирне населення.

Фото: МОУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *