ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам покажуть «100 фільмів за 100 хвилин»

|

Третій всеукраїнський фестиваль екстремально-короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин» знову готовий дивувати жителів різних куточків України. Покази проекту у Львові відбудуться з 27-го листопада по 10-те грудня у кіно палаці «Копернік». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«Проект презентує глядачам оригінальний формат короткометражних фільмів, єдине обмеження якого – одна хвилина. Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота, а інколи може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих…», – зазначають організатори.

У програмі фестивалю безліч сюрпризів: документальний фільм – учасник цьогорічного фестивалю Sundance, роботи титулованих творців старого та нового світу, українські фільми від наймолодших до зрілих кінематографістів. «Сталевий Арні» заспіває усім відомий хіт разом зі своїми колегами по цеху, японський режисер Кого Нада представить фільм про Терренса Маліка, та ще безліч авторських рефлексій на події які відбувалися з нами за останній рік. Опис усіх фільмів займе значно більше часу, ніж 100 хвилин, тому організатори пропонують просто прийти та насолодитися кіно.

 

«Так вже вийшло, що «100 фільмів за 100 хвилин» – це фестиваль екстремально-короткого кіно, (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину. Тут ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно без обмежень за темою, автором та іншими факторами. І цей альманах вже не може дочекатися тієї дати, коли світло у залі погасне і білий екран заповниться зображеннями зі швидкістю 24 кадри в секунду», – кажуть організатори заходу.

Афіша організаторів 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *