ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада продовжила на 10 років повернення кредиту ЄБРР

|

Львівська міська рада сьогодні, 20 листопада, погодила умови реструктуризації кредитів ЄБРР для реалізації проектів з комунальними підприємствами «Львіватодор» та «Львівелектротранс». Директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич пояснила, що йдеться про продовження терміну повернення тіла кредиту ще на 10 років, передає кореспондент Львівського порталу.

У пояснювальній записці до проекту ухвали, за яку проголосували 65 депутатів, сказано, що ЄБРР сам скерував міській раді Львова листа з пропозицією провести реструктуризацію кредитів, взятих для реалізації проектів модернізації міської транспортної інфраструктури.

Виконавчий комітет погодив умови реструктуризації з ЛКП «Львіватодор» та ЛКП «Львівелектротранс». Умови реструктуризації стосуються продовження терміну кредиту на 10 років з 2014 року з пільговим періодом в один рік. Обсяг і валюта кредиту, яка підлягає реструктуризації для «Львівавтодору» становить 19 мільйонів 551 тисячу євро, для «Львівелектротрансу» – 11 мільйонів 250 тисяч євро.

Фото:ua.112.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *