ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція зловила убивць молодого правоохоронця (фото)

|

Менше доби знадобилося працівникам міліції, щоб затримати чоловіків, які в ніч проти середи, на вулиці Сихівській у Львові побили 26-річного працівника міліції. Від отриманих травм правоохоронець помер. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСу у Львівській області.

Працівники міліції встановили місцезнаходження трьох підозрюваних у скоєнні цього кримінального правопорушення та затримали їх. Ними виявилися троє чоловіків, які приїхали до Львова шукати роботу. Двом з них по 23 роки, третьому – 21 рік. Усі вони перебувають у родинних стосунках. Правоохоронці затримали чоловіків у квартирі багатоповерхівки у Сихівському районі, де вони винаймали квартиру.

«Встановлено, що 26-річний працівник міліції разом зі своїм 30-річним товаришем 19 листопада, близько півночі, знаходилися в одному з кафе-барів на вулиці Сихівській. Неподалік від них, за сусіднім столиком, знаходилася компанія чоловіків. Один з них голосно висловлювався нецензурними словами. Працівник міліції представився їм і зробив зауваження, але зловмисник почав сперечатися із правоохоронцем. У результаті між ними виникла словесна суперечка, а пізніше – бійка», – розповів начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

 

Правоохоронці також встановили особу дівчини, яка була зі зловмисниками у момент скоєння ними кримінального правопорушення. Вона повідомила слідчим, що працівник міліції представився та попросив, щоб її товариші поводилися толерантно. Коли ж правоохоронець вийшов на вулицю, її знайомі вибігли за ним, розпочалася бійка.

«Одна з дівчат, яка була присутня при цьому, цинічно і холоднокровно знімала бійку на відеокамеру свого мобільного телефону», – розповів Дмитро Загарія.

Від отриманих травм 26-річний правоохоронець помер у кареті швидкої допомоги.

 

Зловмисників затримано згідно з ч.1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

«Дякую усім небайдужим громадянам, а саме ГО «Варта-1» та «Варта-700», які допомогли нам у розкритті цього злочину. Я впевнений, що спільними зусиллями ми наведемо порядок не тільки у місті Львові, але й в області вцілому», – зазначив очільник міліції Львівщини.

 

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *