ОСТАННІ НОВИНИ

Донецька міліція взялась виправляти «заплямовану» репутацію

|

Співробітники кримінального блоку ГУ МВС України в Донецькій області за підтримки управління спецоперацій штабу АТО ретельно спланували й успішно провели спецопераці. Силовикам вдалось проникнути на окуповану територію та вилучити понад 600 одиниць бойової зброї і боєприпасів, які терористи планували використати для проведення диверсій і терактів, а також вивезти прапор Донецького гарнізону міліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі силового відомства.

Міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що на околицях м.Донецька знаходиться схрон колишніх співробітників донецької міліції, які перейшли на сторону сепаратистів, з великою партією вогнепальної зброї, яка має бути використана диверсійно-розвідувальними групами бойовиків на територіях, вільних від окупації.

 

З метою попередження диверсій правоохоронці розробили й втілили у життя ризикований захід з вилучення цього збройового арсеналу. Було створено спецгрупу, куди увійшли найбільш підготовлені оперативні співробітники міліції Донецької області.

 

Ризикуючи життям, оперативники непомітно проникли на підконтрольну бойовикам територію та вивезли звідти більш ніж 600 одиниць зброї та боєприпасів. Крім того, міліціонерам вдалося повернути бойовий прапор, який було вручено Донецькому гарнізону міліції в 1946 році на честь визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників.

 

Після проведення ревізії вилучена зброя надійде на озброєння органів і підрозділів ГУМВС України в Донецькій області. Завдяки чітко спланованій операції та професіоналізму працівників міліції жоден правоохоронець при виконанні завдання не постраждав.

Фото: ГУМВС України в Донецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *