ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок обстрілів в Авдіївці постраждали вісім мирних жителів

|

В Авдіївці бойовики продовжують обстрілювати мирних жителів, 8 поранено. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив куратор батальйону “Кривбас” Микола Колесник.

“Авдіївка обстрілюється в основному з мінометів. Протягом п’яти днів двоє загиблих військових, троє цивільних. Вісім цивільних поранені. Сьогодні на блокпосту загинув боєць”, – повідомив Колесник.

“Стріляють і по блокпостам, і по місту. По місту стрілянина носить хаотичний характер. Посилено розпускаються чутки, ніби дано якийсь час на евакуацію місцевого населення, нагнітається паніка”, – зазначає куратор “Кривбасу”.

При цьому сили української армії не завдають ударів по бойовиках. “Удари по Авдіївці, вони однозначно без відповіді. В основному це 120-міліметрові міномети”, – повідомив Колесник.

Нагадаємо, раніше куратор батальйону територіальної оборони “Кривбас” Микола Колесник повідомив, що в Авдіївці Донецької області в результаті обстрілу загинули двоє військових і троє мирних жителів. При цьому бойовики заявляють, що взяти під контроль місто Авдіївка Донецької області нереально, у зв`язку з великими втратами в боях за донецький аеропорт.

Фото:onpress.info 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *