ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура вимагає повернути державі землю вартістю понад 32 мільйони

|

Прокуратура вимагає скасувати рішення щодо незаконної передачі земель вартістю понад 32 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Городоцького району Львівської області внесено позов до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою визнати протиправними рішення Городоцької районної ради від 25.04.2014 та від 30.07.2014 щодо передачі земельної ділянки в оренду приватній компанії. Земельна ділянка площею130 гарозташована за межами села Черляни.

Зокрема, на підставі цих рішень, прийнятих районною радою з перевищенням своїх повноважень та без проведення конкурсу, надано дозвіл та затверджено проект землеустрою щодо відведення цих земель у користування вказаному підприємству для будівництва та обслуговування штучної злітно-посадкової смуги та споруд.

Відтак, з метою попередження незаконної передачі вказаної ділянки, вартістю понад 32 млн. грн., прокуратурою вимагається скасувати зазначені рішення Городоцької районної ради.

Фото: www.gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *