ОСТАННІ НОВИНИ

Демарш «Свободи» в УДАРі прирівняли з дезертирством на війні

|

Заяву ВО «Свобода» про «перехід у конструктивну опозицію до влади» в партії УДАР прирівняли з дезертирством. Про це йдеться в заяві Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», передає кореспондент Львівського порталу.

«У будь-який інший час чи в іншій країні такий крок вважався б логічним та політично виправданим. Після програшу на парламентських виборах партія, що не користується довірою виборців не має права на представництво у виконавчій владі. Однак сьогодні Україна перебуває, без перебільшення, в найкритичнішій точці з часу відновлення державності. Частина нашої території є окупованою. На іншій частині точиться війна. Уже півроку Україна перебуває перед загрозою повномасштабного вторгнення противника, чия армія об’єктивно потужніша за нашу у десятки разів…Тому в сьогоднішніх умовах самоусунення від виконання обов’язків можна прирівняти до  дезертирства у воєнний час», – йдеться у заяві ЛОО УДАР.

«Таким кроком ця політична сила, яка називає себе націоналістичною, хоче, очевидно, зберегти залишки підтримки виборців, публічно відмежувавшись від дій влади та від відповідальності. Переконані, що суспільство гідно оцінить такий демарш», – сказано у заяві львівських «ударівців».

Нагадаємо, учора, 12 листопада, Члени Кабінету міністрів України від партії ВО «Свобода» подали у відставку. Також заявили про складення повноважень глави обласних і районних адміністрацій, що представляють партію.

Фото:ilikenews.com 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *