ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Вінник збиратиме на своєму концерті кошти на підтримку онкохворих дітей

|

2 грудня у приміщенні Львівської обласної філармонії відбудеться благодійний концерт за участю Олега Вінника. Зібрані під час заходу кошти підуть на потреби онкохворих дітей. Організатор заходу –  благодійна організація «Шлях до майбутнього». Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі філармонії.

Благодійна організація «Шлях до майбутнього» веде активну діяльність з 2009 року. В період з 2012 до 2014 року організація надала фінансову допомогу 16 онкохворим дітям, що потребували лікування. За цей час було проведено більш, ніж 20 благодійних концертів на території України за участю Ніни Матвієнко, Олени Гребенюк, Андрія Макаревича, Олега Вінника, гуртів «Мельниця», «МирРа» та інших культурних, музичних та естрадно-циркових діячів.

В рамках програми «Контролюй свій цукор» відбулися безкоштовні роздачі глюкометрів та тестувальних смуг для більш, ніж 10 000 тисяч  інсулінозалежних в 24 містах України. У Вінниці три медичних центри було облаштовано антибактеріальними приладами. Відповідно до програми «Не будь байдужим» організація забезпечує іграшками, речами, технікою та іншими необхідними речами дитячі будинки та школи-інтернати в Києві та Київській області.

Крім того, організація проводить благодійні концерти в містах України. Серед них –  благодійні концертні тури Олега Вінника, Ніни Матвієнко та Олени Гребенюк з Артуром Боссо.

Фото: redstarmusic.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *