ОСТАННІ НОВИНИ

Львів запрошує на Фестиваль свічок

|

У Львові готуються до Фестивалю свічок. Захід відбудеться вперше і триватиме три дні на площі Музейній, 1 біля Домініканського собору. Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

Майстри «Львівської свічкової сануфактури» разом із скульптурами створять велетенське лого міста «Львів відкритий для світу», у якому кожна з п`яти веж буде свічкою. Подивитися на восковий логотип можна протягом 14 – 16 листопада.

За словами організатора фестивалю Андрія Сидора, площу Музейну вибрали не випадково – це особливе місце зі своєю історією та енергетикою.

«При світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Тому Фестиваль свічок дуже пасує цьому місцю. А ще ми хочемо подарувати усім, хто до нас завітає, передсвятковий, новорічно-різдвяний настрій, позитивні емоції, яких дуже зараз бракує. І спеціально до Фестивалю буде представлено різдвяну колекцію свічок», – розповів він.

Для відвідувачів проведуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками і за давньою різдвяною традицією подарувати її рідним та близьким на свято. Попередній запис на майстер-класи за телефоном: +38 (032) 235 42 27.

Крім того, у рамках Фестивалю свічок на площі Музейній відбудеться другий Гармидер – соціальний розпродаж, де запропонують тільки українські товари ручної роботи, смачну випічку, запашні гарячі напої. Зазначимо, що частина коштів, виручена від продажу, буде направлена в Центр інтегральної опіки для жінок в кризових ситуаціях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *