ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» відновлює подачу опалення до шкіл, садочків і лікарень

|

«Львівтеплоенерго» відновлює подачу опалення до бюджетних установ: шкіл, лікарень, садочків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Згідно з розпорядженням міського голови, з 4 листопада, через підвищення температури, було призупинено подачу опалення. Натомість, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів.

Так, на ранок 12 листопада, опалення отримували: Комунальна 3-а міська клінічна лікарня, вул. Раппопорта,8, Львівський державний онкологічний регіональний діагностичний центр, вул. Гашека,2а, Обласна клінічна лікарня, вул. Чернігівська,7, Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», вул. Володимира Великого,71а;87а, Львівський геріатричний будинок-інтернат, вул. Медової Печери,71, Оранжерейно-тепличний комплекс, вул. Черемшини,44, Будинок дитини № 1, вул. Комаринця,2, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи,вул. Івасюка,31 (Винники) та Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охмадит», вул. Лисенка, 31.

«Вчора і сьогодні активно почали надходити звернення від керівників бюджетних установ з проханням відновити подачу опалення з 12 листопада. Тому, зараз наші працівники займають відновлення теплопостачання до усіх заявників», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *