ОСТАННІ НОВИНИ

З України видворили «злодія в законі» (відео)

|

Учора на підставі рішення суду працівники ГУБОЗ видворили з України 32-річного «злодія в законі» на прізвисько «Лавасоглі Батумський».

Як повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України, іноземця видворили з міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Грузії. Йому заборонено повернення в Україну до 2017 року, пише УНІАН.

«Лавасоглі Батумського» співробітники ГУБОЗ МВС затримали наприкінці жовтня в одному з елітних столичних ресторанів. Там «злодії в законі» планували провести «сходку». Крім нього правоохоронці затримали 38-річного «злодія в законі» на прізвисько «Ватія» та 43-річного «Гугу».

«Ватія» одразу був добровільно видворений з подальшою забороною приїзду на територію України, а «Гуга» поміщений до пункту тимчасового утримання іноземців, які незаконно перебувають на території України.

Як повідомляв УНІАН, працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області в минулому році, 11 грудня 2013 року, викрили групу осіб, серед яких був коронований за кордоном в 2013 році злодій в законі на прізвисько Лавасоглі Батумський.

«Злодій в законі» був видворений за межі України, йому заборонений в`їзд на територію нашої держави протягом наступних 3 років, а його соратників перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

Відео: МВС 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *