ОСТАННІ НОВИНИ

Драмтеатр імені Лесі Українки здивує новою прем’єрою

|

У неділю та понеділок, 16-17 листопада, Львівський драматичний театр імені Лесі Українки презентуватиме незвичайну для драматичного театру прем’єру – заборонену оперу Дмитра Шостаковича «Антиформалістичний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Участь у виставі візьмуть солісти Харківської національної опери, Київської і Полтавської філармоній. Режисер – Олексій Коломійцев. Початок вистави о 19.00 год.

«Антиформалістиний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?» Дмитра Шостаковича – це друга частина трилогії у постановці Олексія Коломійцева. Постановка про європейського диктатора середини минулого століття – Йосифа Сталіна, який вписав своє ім’я кривавими літерами в історію не однієї країни. Це крик душі про віру, надію та глобальне знищення схожих до Сталіна душевнохворих ідеологів-диктаторів.

Проект трилогії створений з метою розбудити суспільство з інертного стану задоволення ситуацією у світі та заклик до боротьби свідомості.

Вартість квитків: 50-200 грн.

Фото: прес-служба ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *