ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» оцінили свою гру. Квитки на матч з «Шахтарем» - від 10 гривень

|

У п’ятницю, 14-го листопада, у мережі магазинів «Фанат» розпочнеться попередній продаж квитків на матч 13-го туру Прем’єр-ліги між львівськими «Карпатами» та донецьким «Шахтарем». Усі уболівальники зможуть придбати квитки на гру за 20 гривень (місця під накриттям у 6, 7, 8 та 9 секторах) та за 10 гривень – на усі інші місця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі клубу. 

У той же час футбольний клуб «Карпати» звертається до львівських уболівальників із проханням передати зекономлені на квитках кошти на потреби української армії, у якій, зокрема, територіальну цілісність нашої держави захищає і велика кількість фанатів «зелено-білих». 

У точках продажу квитків, а також під час матчу між «Карпатами» та «Шахтарем» на стадіоні «Україна» (п’ятниця, 21 листопада, 19:00) будуть встановлені спеціальні скриньки, куди уболівальники зможуть покласти фінансову допомогу солдатам. До цього заходу приєднаються також футболісти «Карпат» та партнери клубу.  

Зауважимо, що акційна ціна на квитки збережеться лише до п’ятниці, 21 листопада. Натомість у день матчу, в касах стадіону «Україна», квитки можна буде придбати за звичною ціною – від 40 гривень.

Фото: football-ukraine.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *