ОСТАННІ НОВИНИ

Поліграфкомбінат «Україна» повністю готовий до виготовлення біометричних паспортів

|

Поліграфкомбінат «Україна» з 1 січня 2015-го року розпочне виготовлення біометричного паспорта. Підприємство до цього повністю готове. Про це заявив директор поліграфкомбінату Максим Степанов в інтерв`ю «Дзеркалу тижня», пише Еспресо.ТВ.

За словами Степанова, захист документа виконаний на найвищому рівні.

«В процесі виробництва використовується інтагліо-друк, який застосовується при захисті паперових грошей і створює рельєфність, приховані зображення. Важливим елементом захисту є чіп в обкладинці, містить інформацію про власника паспорта, а також гравірована полікарбонатна сторінка», – розповів Степанов.

Також директор держпідприємства розповів, що відносно недавно ПК «Україна» отримав від держави контракти на виготовлення ряду захищених документів, і завдяки високій ефективності виробництва вдалося суттєво знизити ціни в порівнянні з попереднім виробником.

«Посвідчення водія та техпаспорт на автомобіль почали коштувати 114 грн., і виробляємо ми їх з полікарбонату, а не з ПВХ (як ЄДАПС). Це абсолютно інший, більш сучасний рівень технологій. Між іншим, у конкурентів не тільки якість була нижче, але і ціна вища – 198 грн. “Невелика” різниця в 40% відбивалася на кожній людині і сукупно по країні становила 170 млн. грн. на рік », – зауважив пан Степанов.

Фото: www.gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *