ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали «гостей» з Бангладешу

|

Сьогодні вночі, прикордонники Львівського загону затримали «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-польській кордон. Зупинили «мандрівників» охоронці  відділу «Рава-Руська». Про це Львівському порталу повідомили у Державній прикордонній службі України Західного регіонального управління Львівського  прикордонного загону.

Прикордонний наряд, який патрулював ділянку, за кількасот метрів помітив рух групи осіб біля старої залізниці, які  рухались у сторону державного кордону. Оперативна група виявила та затримала 5 людей. Зі слів затриманих вони є громадянами Бангладешу.

Чоловіки мали при собі ID картки громадян Румунії, змінний одяг, змінне взуття, мобільні телефони та медикаменти. Затримані пояснили, що слідували до Республіки Польща з метою працевлаштування в одній з країн ЄС.

Наразі, правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *