ОСТАННІ НОВИНИ

РФ готує масові провокації для вторгнення в Україну – РНБО

|

З боку російської сторони у найближчій перспективі можливі масові провокації для створення передумов для введення у східні регіони України військових підрозділів під виглядом миротворчих сил. Про це у ході брифінгу заявив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко, пише Українська правда.

«Не виключена можливість проведення масштабних провокацій із російської сторони, таких як терористичні акти, обстріли, збройні напади з подальшим звинуваченням у їх проведенні сил АТО для того, щоб створити передумови і ввести на Донбас так звані миротворчі підрозділи РФ», – заявив Лисенко.

Також він повідомив, що триває перекидання з території РФ в Україну бойовиків, диверсійних груп, накопичення запасів озброєння, військової техніки і боєприпасів.

«Збільшення кількості озброєння і солдатів зафіксовано представниками Моніторингової місії ОБСЄ. Зокрема, 8 листопада спостерігачі в районі Макіївки на території, контрольованій бойовиками, помітили колону з понад 40 вантажівок, частина з яких перевозила важке озброєння, а саме 122-міліметрові гаубиці», – зазначив Лисенко.

Джерело фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *