ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко вимагає від ЦВК та МВС розібратись із 59-м округом

|

Петро Порошенко вимагає від ЦВК та МВС особливої уваги до ситуації на 59-му окрузі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Президента України.

Президент і як гарант Конституції, і як громадянин вкрай невдоволений тим, як пройшли вибори на 59-му окрузі. На його думку, дії різних учасників виборчого процесу на цій території призвели до того, що округ не вписується в загальну всеукраїнську картину демократичних, прозорих і чесних виборів у відповідності з європейськими стандартами.

Президент звернувся до голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського та Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, аби вони у відповідності з їхніми повноваженнями взяли під особливий контроль ситуацію на 59-му окрузі.

ЦВК має забезпечити чесний офіційний підрахунок голосів, а МВС – притягти до відповідальності всіх, хто порушував закон і правопорядок, незалежно від того, з боку якого кандидата це відбувалося.

Президент доручив Голові МВС взяти під особистий контроль розслідування кримінальних справ щодо порушень під час виборчого процесу на цьому окрузі і доповісти йому особисто.

Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *