ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонерів заманюють на вибори терористів соціальними картками

|

Бойовики «ЛНР» та «ДНР» вводять в оману місцевих пенсіонерів, обіцяючи, що під час голосування їм видаватимуть соціальні карти, без яких вони не зможуть отримувати пенсії. Таку інформацію оприлюднив сьогодні, 1 листопада, заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Полевий, передає кореспондент Львівського порталу.

«З метою залучення пенсіонерів до участі у псевдовиборах терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР», бойовики залякують місцеве населення, зокрема вводять в оману пенсіонерів, обіцяючи, що під час голосування їм будуть видавати соціальні карти, без яких вони не зможуть отримувати пенсії. Водночас, бойовики залякують, що у разі отримання пенсій від України пенсіонери автоматично позбавлятимуться права на соціальні виплати від терористів», – розповів В.Полевий.

Він також нагадав, що, за оперативними даними СБУ, завтра під час проведення так званих виборів можливе вчинення провокацій з людськими жертвами. Служба безпеки України ще раз підтвердила реальність цієї загрози. «Ми закликаємо громадян України не брати участі у цьому фейковому голосуванні і бути надзвичайно обережними завтра, де б вони не перебували», – наголосив В.Полевий.

Фото: lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *