ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики обстрілами знову провокують сили АТО

|

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районах п`яти населених пунктів, в результаті чого було поранено одного військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр АТО у  Facebook, пише Еспресо.ТВ

За інформацією на 18.00, обстановка в районі населених пунктів Вуглегірськ, Чернухіно, Міус, Трьохізбенка, Кримське складна.

“ Бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, що розташовані неподалік цих населених пунктів ”, – зазначили у штабі, додавши, що внаслідок обстрілів один український військовий зазнав поранення, його направлено у медичний заклад.

«У зоні особливої уваги територія навколо 31 блокпосту. Для забезпечення безпеки особового складу об’єкту здійснюється постійний моніторинг ситуації, вживаються заходи для нейтралізації банд формувань, що діють у визначеному районі ”, – наголосили у прес-центрі АТО.

Згідно з повідомленням, бойовики вдаються до різних провокацій, в тому числі використовують під час обстрілів РСЗВ БМ-21 Град. Зокрема, такі обстріли зафіксовані в районі Тоненького та Авдіївки. 

Інформація щодо втрат серед мирних мешканців перевіряється, додали у штабі АТО. 

Фото: www.novostimira.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *