ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк розповів, коли буде сформована коаліція

|

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк висловив впевненість, що коаліція буде сформована дуже швидко. Про це Львівському порталу повідомили у штабі «Народного фронту».

За словами лідера партії «Народного фронту» коаліцію формуватимуть швидко, аби оперативно впровадити необхідні для країни реформи. Зустріч із Президентом України, з цього приводу уже відбулась.

«Ми будемо в найкоротші терміни формувати коаліцію, щоб новий Уряд і новий Парламент швидко і ефективно проводили необхідні для країни реформи», – підкреслив прем’єр-міністр

Глава Уряду також висловив подяку українцям, які взяли участь у голосуванні.

«Для мене це є неймовірною відповідальністю – перед країною і перед кожним, хто прийшов і віддав свій голос. У нас попереду непрості часи, але разом ми подолаємо всі труднощі», – сказав А. Яценюк.

Окрім того, за словами А. Яценюка, він провів переговори із головами  обласних адміністрацій стосовно забезпечення демократичності підбиття результатів голосування.

Також він звернувся до Центральної виборчої комісії з тим, «щоб якомога швидше підбити результати голосування, оприлюднити їх, щоб у одномандатних округах було зрозуміло, хто виграв вибори і яким чином формувати нову коаліцію».

«База для нової коаліції – це Угода про асоціацію з Європейським Союзом. Саме це повинно стати основною коаліційної угоди. Народ України визначився, і сподіваюся, що до нового Кабінету міністрів України ввійдуть виключно фахові люди, які здатні проводити реформи та принести зміни для України», – зазначив Арсеній Яценюк.

Яценюк також додав, що мандат довіри, наданий «Народному фронту» на виборах до Верховної Ради – «це мандат відповідальності перед українським народом».

«Ми всі несемо персональну відповідальність перед кожною людиною, яка прийшла і проголосувала. Це тільки початок. Далі – складна і правильна робота для країни», – сказав він.

 

Фото: ru.slovoidilo.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *