ОСТАННІ НОВИНИ

Партії Євромайдану здобувають перемогу на території Януковича

|

За результатами Міжнародного екзит-полу, партії Євромайдану здобули впевнену перемогу у всіх регіонах України без винятку. Попередні прогнози волевиявлення Східної України доводять, що розколу в Україні не існує, адже проєвропейські партії впевнено перемагають представників режиму Януковича. Такі дані Львівському порталу повідомили у Соцiологiчній групі «Рейтинг».

 


«Народний фронт» та «Блок Петра Порошенка» здобувають перемогу у чотирьох із п’яти регіонів України. Натомість «Опозиційний блок» заледве вирвав першість на Сході України. Якщо підсумувати результати усіх демократичних сил, то представники колишньої влади зазнали вражаючих втрат у парламенті та загалом програли вибори за партійними списками у всіх регіонах України.

Довідка: Міжнародний екзит-пол, організовано чотирма партнерами: Уряд Канади, Соцiологiчна група «Рейтинг» (Україна), «Baltic Surveys» / The Gallup Organization (Литва), за підтримки Міжнародного Республіканського інституту (The International Republican Institute – IRI).

Опитування відбулося на виході з 330 виборчих дільниць у всіх регіонах України, крім Криму. Опитано понад 25 000 респондентів. Допустима похибка не більше 1,5%.

Фото: Соцiологiчна група «Рейтинг»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *