ОСТАННІ НОВИНИ

Перемоги «Галичанки» над «Карпатами» та «Дніпрянкою» анульовані

|

Перемоги львівської «Галичанки» над діючим чемпіоном України ужгородськими «Карпатами» та херсонською «Дніпрянкою» анульовані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанки».

Головна причина такого рішення – рестарт чемпіонату жіночої Суперліги, прийнятий президією Федерації гандболу України.

У новому чемпіонаті України відбудеться об’єднання команд Суперліги та Вищої ліги. Загалом, на старт уже нового чемпіонату Суперліги, який запланований у Броварах у період з 28-ого жовтня по 2-ге листопада, вийде десять команд. 

У групі захід виступатимуть львівська «Галичанка», ужгородські «Карпати», тернопільський «Педуніверситет-Енерго», тернопільський «Економ-Університет» та хмельницька «Хмельничанка», а у групі центр-південь – херсонська «Дніпрянка», миколаївський «Реал», київський «Спартак», київська «ДЮСШ-21 ЦСКА» та ГК «Бровари».

У першому турі, що пройде в Броварах, команди з двох груп зіграють між собою «стінка на стінку», після чого уже у другому турі проведуть матчі безпосередньо у своїх групах між собою. Коли відбудеться другий тур чемпіонату, наразі невідомо. Планується, що чемпіонат України пройде у чотири таких кола.

У вівторок, 28-ого жовтня, «Галичанка» в Броварах зіграє перший матч з київською командою «ДЮСШ 21 – ЦСКА». Початок цього матчу о 13:00.

Фото: www.ukrinform.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *