ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові активісти провели передвиборчий «Ярмарок підкупу»

|

Сьогодні, на площі біля пам’ятника Шевченкові (пр. Свободи) о 13:30 активісти «Громадського сектору Майдану» Львова нагадали львів’янам, яким чином сьогодні кандидати намагаються купувати голоси виборців. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції.

Перехожим пропонували: продуктові набори, канцелярське приладдя, ліки та безкоштовні медичні послуги, аби лиш ті продали свій голос вигаданому кандидату. Серед пропозицій лунали також обіцянки відремонтувати дорогу, профінансувати потреби школи, опіку через благодійний фонд, що активізувався під вибори, інші «спокусливі» пропозиції.

«Жоден з тих, до кого ми звертались, звичайно не погодився продати голос за надані пропозиції і хочеться вірити, що в реальному житті українці виявляться такими ж принциповими», – зазначають активісти.

Проте за повідомленнями «Опори» та «Комітету виборців України» вже зараз зафіксовано чимало фактів підкупу виборців. Тож мета акції – нагадати виборцям про неприпустимість голосування в обмін на послуги чи обіцянки.

Фото: організатори акції

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *