ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка табуреткою убила чоловіка

|

Правоохоронці Львівщини затримали підозрювану, яка табуреткою вдарила чоловіка по голові. Останній від отриманих травм помер. Жінці загрожує позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У Радехівський райвідділ міліції, 30 вересня, звернувся 48-річний чоловік. Він повідомив, що його 34-річний брат, житель одного зі сіл району, вийшов з дому та не повернувся.

Натомість 15 жовтня до працівників міліції надійшло повідомлення від жителя міста Радехів. Чоловік повідомив правоохоронцям, що він виявив у приміщенні літньої кухні своєї 44-річної знайомої тіло чоловіка без ознак життя.

Було встановлено, що загиблим виявився 34-річний чоловік, який з вересня вважався безвісті зниклим.

«Ми з’ясували, що потерпілий приїхав до своєї родички в гості. Весь цей час він жив у неї та вживав з нею спиртні напої. Одного дня, між ними виникла суперечка під час якої, жінка взяла в руки табуретку та вдарила нею чоловіка по голові. Він помер наступного дня», – розповів перший заступник начальника Радехівського райвідділу міліції – начальник слідчого відділу підполковник міліції Володимир Костьовят.

Підозрювану затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Фото: pro-goroda

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *