ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» виривають перемогу у доданий час

|

Львівські “Карпати” забивають на останніх хвилинах єдиний гол у матчі та здобувають перемогу над маріупольським “Іллічівцем”.

Підопічні Ігоря Йовічевіча продемонстрували характер, зумівши на класі переграти команду Миколи Павлова, пише fotball24. “Зелено-білі” впродовж матчу володіли ініціативою та діяли більш небезпечно попереду, але відзначитися голом у воротах Гальчука ніяк не вдавалося. Натомість “Ілілчівець” грав другим номером на контратаках та також створив кілька хороших нагод відкрити рахунок.

Було помітно, що “Карпати” виглядають краще та мають у своєму складі більш технічних виконавців, але “Іллічівець” компенсував нестачу досвідчених гравців високим бойовим духом та самовіддачею.

У другому таймі господарі поля побігли вперед більшими силами, а Ігор Йовічевіч випустив на поле Кополовця та Балажажіца, які врешті-решт й забили вирішальний гол у протистояння. На 4 компенсованій хвилині Кополовець виконав подачу з флангу, а Балажіц влучним ударом замкнув. Відтак зустріч завершилася мінімальною перемогою “зелено-білих”, які  у підсумку здобувають життєвонеобхідні три очки.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *