ОСТАННІ НОВИНИ

Донецьк в диму. Ситуація в місті вкрай складна (відео)

|

Одразу декілька користувачі YouTube оприлюднили відео, на якому палає Донецьк. Станом на 18.30, за повідомленням прес-служби міськради,ситуація у Донецьку вкрай складна. Потужні залпи і вибухи лунають практично у всьому місті протягом всього дня. 

В 13 годині 45 хвилин масованому обстрілу піддалися Куйбишевський і Кіровський райони. Сталося аварійне відключення 78 підстанцій. Було виведено з ладу електропостачання Кіровського водопровідного вузла, через що було припинено водопостачання в частині Кіровського та Ленінського районів. Крім того, без електроенергії залишилися два вугільних підприємства – шахти Кіровська та Лідіївка, де в момент обстрілу під землею знаходилося 5 гірників та 3 гірники відповідно. Протягом години електропостачання всіх знеструмлених підстанцій було відновлено. Шахтарі не постраждали. У зоні обстрілу виявився і Куйбишевський водопровідний вузол. За даними КП “Донецькміськводоканал” поранення отримали працівники водопровідно-каналізаційної служби. Інформація про нанесені пошкодженнях уточнюється. 

О 17 годині 40 хвилин повторився обстріл Куйбишевського району. З результаті попадання снарядів сталося загоряння на підстанції Смолянка 220, знеструмлено велику кількість мікрорайонів в Ленінському та Куйбишевському районах. Також без електропостачання залишився Куйбишевський водопровідний вузол. Подача води споживачам Куйбишевського, частини Ленінського та Київського районів не здійснюється. Через відсутність напруги в контактній мережі зупинено рух трамваїв №№3, 4 і 8, а також тролейбусів №17. 

Дані руйнуваннях житлового фонду уточнюються, пише «Погляд».  

Відео: Артем Селеменев, 1stVideoChannel, DON PARKER

Фото: УНІАН 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *