ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нагороджено прикордонників, які повернулись із зони АТО

|

Сьогодні, 18 жовтня,  на території Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України у м. Великі Мости відбулись урочистості з нагоди зустрічі та вшанування персоналу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, який у складі 3 мотоманевреної групи виконував завдання із захисту Східного кордону України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Із зони АТО повернулось 300 українських прикордонників, які впродовж трьох місяців охороняли Державний кордон України на території Луганської області.   

Участь в урочистостях взяли т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби генерал-майор Ігор Андрусік, начальник 3 ММГ генерал-майор Іван Амброс, духовенство, рідні та близькі військовослужбовців.

«Від імені громади Львівщини, дозвольте висловити вдячність та низько вклонитись за Ваш героїзм та мужність. Дякуємо, що Ви з честю захищали кордон України і повернулись додому живими», – зазначив Юрій Турянський. Керівник Львівщини вручив прикордонникам подяки голови Львівської ОДА та цінні подарунки – годинники.

«Особовий склад 3 мотоманевреної групи усі поставлені завдання виконав. При цьому усі прикордонники повернулись додому живими та жоден не отримав поранень», – зазначив Ігор Андрусік. За його словами, зараз військовослужбовці, які повернулись із зони АТО, матимуть відпустку. Начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби також вручив нагороди особовому складу 3 мотоманевреної групи.

Ігор Андрусік повідомив, що Указом Президента України Петра Порошенка №754 від 6 жовтня 2014 року, нагороджено медаллю «За бездоганну службу 3 ступеню» полковника Влада Віктора Ілліча, ще десять військовослужбовців 3 мотоманевреної групи подані на нагородження вищими державними нагородами та відомчими відзнаками. Вручення цих нагород відбудеться незабаром в урочистій обстановці у Адміністрації служби.

Низка військовослужбовців 3 мотоманевреної групи відзначені правами Голови Державної прикордонної служби України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *