ОСТАННІ НОВИНИ

Кернесу не дає спокою відсутність в Харкові Леніна

|

Питання відновлення пам`ятника Леніну мер Харкова Геннадій Кернес тримає на особистому контролі. Наразі ведеться пошук того, хто візьметься відновлювати розбиту скульптуру Ілліча, а потім, за словами мера, буде названа “конкретна дата”, передає Еспресо.TV, з посиланням на сайт Харківської міськради. 

“По-перше, треба зрозуміти, хто його виготовить. Це зовсім непросто, адже це була монументальна скульптура. Як тільки ми визначимося з цим питанням, я зможу назвати конкретну дату. Я займаюся цим питанням і впевнений в тому, що ми відновимо цей пам`ятник “, – сказав Кернес.

За його словами, правоохоронці повинні були взяти активну участь у захисті пам`ятника.

“Якби правоохоронні органи спрацювали чітко, не було б зруйнованого пам`ятника, не було б невдоволення людей. Зараз правоохоронні органи розповідають, що хтось приїхав і хтось поїхав. У цьому процесі потрібна відповідальність, а вони бездарні”, – сказав Кернес .

Нагадаємо, 28 вересня учасники проукраїнського мітингу в Харкові звалили пам`ятник Леніну – найбільший пам`ятник вождю світового пролетаріату в Україні, що стояв на площі Свободи.

Фото: newsprolife.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *