ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ отримала заяви на розшук вже понад 130 військових РФ, які могли зникнути на Донбасі

|

В Службу безпеки України звернулися родичі 131 російського військового, які могли бути відрядженими в Україну і доля яких невідома, пише УНІАН.

Про це заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, повідомляє прес-центр СБУ. «З моменту відкриття телефонної лінії для громадян Російської Федерації до Служби безпеки України надходять численні звернення від родин російських військовослужбовців, які розшукують своїх рідних і близьких на території України», – йдеться в повідомленні.

«Нами прийнято заяви з розшуку 131 військовослужбовця Збройних сил Російської Федерації, доля яких невідома і які могли стати, по суті, жертвами російського режиму, будучи відрядженими на війну проти України», – повідомив радник голови СБУ «Ми закликаємо об`єднання матерів, російські родини, які шукають своїх рідних, й далі звертатися до Служби безпеки України для пошуку близьких їм людей. Ми готові надати їм всебічне сприяння у питаннях пошуку», – наголосив Лубківський. Як повідомляв УНІАН, СБУ 6 жовтня відкрила “гарячу лінію” для громадян Росії, які розшукують своїх родичів-військових, зниклих безвісти на території України.

Фото: REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *