ОСТАННІ НОВИНИ

Підлітки викрали з поля на Львівщині 11 мішків кукурудзи

|

Правоохоронці викрили та встановили особи зловмисників, які викрали з поля кукурудзи на 500 гривень. Ними виявилися четверо неповнолітніх жителів одного зі сіл Пустомитівського району. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У Пустомитівський райвідділ міліції, 10 жовтня, надійшло повідомлення від 46-річного начальника охорони одного з ТзОВ району. Чоловік повідомив, що з поля, яке належить їхньому ТзОВ, викрали 11 мішків качанів кукурудзи. Сума завданих збитків становить 500 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні двоє 16-річних, 15-річний та 14-річний мешканці одного зі сіл Пустомитівського району. Речові докази у них вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Фото: www.mukachevo.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *