ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині терористи здійснили близько 20 залпів з "Градів" по блокпостах Нацгвардії

|

Сьогодні після обіду терористи з так званого «Войска донского» здійснили близько двадцяти залпів із «Градів» по блокпостах Нацгвардії. Про це йдеться на сайті голови Луганської обласної держадміністрації Геннадій Москаль, передаає кореспондент Львівського порталу.

«Жодних домовленостей про припинення вогню бойовики не дотримуються. Сьогодні, 12 жовтня, близько 14.30 терористи з так званого 32-го округу «Войска донского», дислоковані поблизу міст Первомайська та Стаханова, обстріляли із систем залпового вогню «Град» 29, 30, 31 та 32 блокпости Нацгвардії в районі Бахмутки», – йдеться в повідомленні прес-служби Г.Москаля.

Вони нагадають, що «Войско донское» не підкоряється керівництву ЛНР і діє на власний розсуд.

«Всього було зроблено близько двадцяти залпів. Снаряди розривалися за півтора кілометра від села Новотошківка Попаснянського району, де в цей час перебував голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. Тому робочу зустріч із представниками сільської влади губернатору довелося проводити під звуки залпових пострілів та вибухів снарядів. Чи є загиблі й поранені серед українських силовиків, з’ясовується», – повідомили в прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *