Уболівальників закликають поводитись культурно на матчі Україна-Македонія (відео)

|

Директор стадіону «Арена Львів» звернувся до вболівальників з закликом до культурної поведінки під час футбольного матчу Україна-Македонія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Від імені керівництва «Арени Львів», я звертаюся до Вас із великим проханням поводитися культурно, не створювати конфліктні ситуації та інциденти, не приносити піротехнічні засоби та фаєра, не розпивати алкоголю та не шкодити майно стадіону. Я закликаю Вас поводитися достойно та утриматися від використання забороненої символіки та зведення політичних рахунків під час матчів», – наголосив директор стадіону Денис Ринський.

Нагадаємо, сьогодні о 19.00 год. На стадіоні «Арена Львів» національна збірна команда України з футболу проведе відбірковий матч до Чемпіонату Європи з футболу 2016. Суперником наших футболістів буде національна збірна команда Македонії. Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон курсуватимуть додаткові автобуси, а міські маршрути, які курсують в напрямку стадіону (маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25), будуть підсилені додатковим транспортними одиницями. Відтак, усіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом на вул Стрийську після обіду, аби уникнути утворення заторів.

 

Фото: стоп-кадр з відео 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *