ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на Львівщині зафіксували 77 неправдивих мінувань

|

З початку року на території Львівщини правоохоронці зафіксували 77 неправдивих повідомлень про замінування. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

За сьогоднішній день, 10 жовтня, на оперативний номер 102 надійшло три повідомлення про замінування. Правоохоронці вже оглянули школу в селі Нагуєвичі, Дрогобицького району, вибухонебезпечних предметів виявлено там не було. Наразі вибухотехніки обстежують приміщення та прилеглі території Головного залізничного вокзалу у Львові та одного з готелів, який знаходиться у центральній частині міста.

Крім вибухотехніків, на місцях подій працюють представники слідчо-оперативної групи міліції та інших служб. Проводяться заходи з метою встановлення особи анонімів, котрі повідомили про замінування навчального закладу, залізничного вокзалу та готелю.

Ще два повідомлення про замінування, які надійшли сьогодні о 16.00, зараз перевіряють працівники міліції.

Загалом, з початку року працівники міліції зафіксували 77 неправдивих повідомлень про замінування. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Фото: Львівський портал  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *