ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку продовжують стріляти: є загиблі

|

Станом на 18.30 ситуація в Донецьку напружена. Протягом усього дня у Куйбишевському і Київському районах не замовкають звуки артилерійських залпів і вибухів. Про це Львівському порталу повідомили прес-службі Донецької міськради.

За їхньою інформацією, обох районах знову постраждали житлові будинки. У Київському районі зруйнований будинок №117 по вулиці 50 років України, в Куйбишевському – будинки 65 та 67 по вулиці Рабфаковской, 113 по вулиці Ковалько, 31 по вулиці Огінського, 8 по вулиці Єршова. В результаті обстрілу загинуло двоє мирних жителів.

у прес-службі також зазначають, що військові дії не дозволили аварійним бригадам приступити до ремонту наливної водогону КП “Компанія “Вода Донбасу”, яким вода подається на низку водопровідних вузлів КП «Донецькміськводоканал». Дана аварія вплинула на водопостачанні Куйбишевського, а також Ленінського, Петровського та деяких мікрорайонів Кіровського району. Водоканал робить все можливе, щоб водопостачання споживачів здійснювалося в повному обсязі у вечірні години, проте не виключені перебої.

Фото: Reuters 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *