ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок погасили конверт «Україна – єдина країна, единая страна»

|

Сьогодні, 9 жовтня, з нагоди відзначення Всесвітнього дня пошти, в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста, що на пл. Ринок, відбулося урочисте спецпогашення конверту «Україна – єдина країна, единая страна». Така акція сьогодні відбулася одночасно в усіх областях України. Школярі створили велику поштову листівку і відправили її у зону АТО. Також організатори презентували виставку «Польова пошта Майдану». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Урочисто погасили конверт «Україна – єдина країна, единая страна» начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк, в.о. директора Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Михайло Ломага, організатор виставки «Польова пошта Майдану», філателіст Андрій Пилюх і співавтор ідеї «Пошта Майдану» Юрій Регліс.

Організаторами урочистого спецпогашення є Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» та Інформаційно-практичний центр безпеки міста.

 

Національний поштовий оператор «Укрпошта» до Всесвітнього дня пошти оголосив всеукраїнську акцію «За мир в єдиній Україні» і запросив українців долучитися до цієї акції та написати листа з побажаннями миру та єдності.

У рамках акції 9 жовтня у всіх областях України одночасно відбулося урочисте спецпогашення поштового конверту «Україна – єдина країна, єдиная страна». Церемонія спецпогашення є традиційною у поштовій культурі. Новий конверт гаситься спеціальним штемпелем «Перший день», який, відповідно до поштових законів, діє всього один день. Таким чином конверт вводиться в обіг.

Тепер поштовий конверт «Україна – єдина країна, единая страна» можна знайти у пунктах продажу.

Фото: прес-служба ЛМР

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *